15 augusti 2014

Dagens Lundell

Ulf Lundell:
"– Jag är både höginkomsttagare och företagare, så jag borde väl vara moderat eller folkpartist. Eller kanske centerpartist. Men Annie Lööf för mig är Margaret Thatcher och Margaret Thatcher älskade Pinochet. Så varje gång jag ser Annie Lööf tänker jag på general Pinochet i mörka solglas­ögon och armarna i kors över bröstet och nu jävlar ska vi rensa. Det är otäckt, säger han."

 ***

5 kommentarer:

  1. Allvarligt talat, att UL associerar AL till MT och MT (och därmed även AL) till AP, hur intressant och framför allt relevant är det? Jag förstår inte sambandet. Kan han inte kritisera AL på hennes egna meriter och tillkortakommanden? Det finns massor att snacka om.

    Jag menar, det är som att säga att "varje gång jag ser Jonas Sjöstedt tänker jag på XX och XX stödde Stalin. Varje gång jag ser Sjöstedt tänker jag på Stalin som med blodiga händer skjuter miljoner ur den egna befolkningen".

    Hur rimligt är det att hålla på så? Det hade blivit ett j-a liv om nån offentlig person uttalat sig så. Eller hur? Det är fortfarande lite av dubbelstandard när det gäller vad höger- respektive vänstermänniskor kan säga. Det är min åsikt.

    Har han inte fått nåt på sistone, lille gubben Uffe?

    PS Är för övrigt inget fan av AL, men jag tycker vi ska vara så sakliga vi förmår i debatten, och inte kalla folk för fascister utan att dom förtjänat det. Vad ska han kalla en riktig fascist när den dyker upp?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag läser och hör vad du skriver!!!

      Radera
    2. Haha. Ja, det är ju fint det. Tyvärr är det väl folk som lyssnar när Uffe fiser också. Ha en härlig helg.

      Radera
  2. Som rockartist är det helt naturligt att man målar i stora breda penseldrag, det är ju själva grejen med rock. Hans uttalande om Annie Lööf är i det perspektivet konsekvent.

    SvaraRadera