07 februari 2016

Dagens Vändning

Osannolik vändning gav P19-VM-guld för Sverige
Ryssland kopplade ett tidigt grepp om P19-VM-finalen och i halvtid var det rysk ledning med 3-0. I inledning av andra halvlek blir det 4-0 till Ryssland.
Robin Öhrlund reducerar till 1-4 efter 60 minuter. Ryssland bränner en straff minuten efter. Sverige kämpar på och kryper närmare, 2-4 Robin Öhrlund efter 74 min. Efter mycket avbrott är det hela tio minuters tilläggstid. Här "exploderar" Sverige, 3-4 Johannes Camilton 94 min, 4-4 Robin Öhrlund 95 min och i matchens sista minut kommer guldmålet då Christian Älvegarn sätter bollen i mål till 5-4 för Sverige. En helt fantastisk och osannolik vändning gav P19-VM-guld för Sverige.

VBK-spelarna Sebastian Ytterell och Martin Landström kan därmed titulera sig P19-världsmästare!

Dessutom har det varit stenhårda träningar ...