01 augusti 2016

Dagens Slussen

Trista bilder från ett Slussen som rivs ...


Fler bilder hittar du här ...

.. å jag som trodde att dom bara börjat :(

Men ger vi upp?
Inte en chans ...
Inte enligt Facebookgruppen "Folkomröstning om Slussen" ...

"Det känns som om många deppar, att allt är klart och det är för sent. Så är det inte som tur är trots att staden skrivit det och vill få oss att tro det. Att alla juridiska processer är klar att östra bron nu rivs tas som bekräftelse att det är för sent. Men det är inte sant!
*Det finns flera överklaganden på tidigare beslut som ligger i olika rätter för hantering. Men Slussenprojektet är knäpp tysta med det.
*Remissinstans kommer på direkta problem med nya detaljplanen för bussterminalen i Katarinaberget.
*Om budgeten överskrids med 15% så måste kommunfullmäktige ta nytt beslut.

Nya detaljplanen för bussterminalen måste godkännas tidigast i oktober. Vad händer om tunga remissinstanser ser allvarliga problem?
Kommer Nya Slussen byggas i alla fall, vad kommer det för kostnaderna att hålla budget?
Nej, det är viktigt att håll värmen uppe och var optimistisk, att vi klarar namninsamlingen så vi kan begära folkomröstning, men alla måste hjälpa till!
Så om du inte vill ha Nya Slussen - Sergels torg - mellan Södermalm och Gamla stan, skriv på namninsamlingen nu och donera så vi kan klara av att nå fler via direktreklam, flyers, banderoller etc. etc.
Var optimistisk! Vi kommer att klara av det TILLSAMMANS och skapa historia, precis som med Almarna i Kungsträdgården. Nu är det ditt val, ge upp eller kämpa för att vinna!"


Läs mer på slussen.org***

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar