12 november 2009

Dagens Bad


Rädda Aspuddsbadet!!

Viktigt!
Nu tar vi på oss badmössorna igen!! Nu på fredag så kommer kommunfullmäktige ha budgetmöte, då kommer den ansvariga Idrottsnämnden ha sammanträde 11.30-13.00. Vi får finnas med på åhörarläktaren, uppgång i torndelen via borggården i Stadshuset.
Detta är första och kanske enda gången vi kan visa vårt missnöje inför alla Stockholms kommunalfullmäktigemedlemmar och även hela Idrottsförvaltningen, om du inte har någonting bättre för dig, snälla kom dit!

Vi har fått veta att alla i oppositionen kommer att sätta på sig badmössor under den tid som idrottsnämnden sammanträder. 50 politiker i badmössor? Det kan man bara inte missa! Vi hoppas att även allianspolitiker hänger på!

Kom dit!

Glöm heller inte Söndagens stormöte kl 16.00 på Aspuddsbadet.

För övriga evenemang se: aspuddsbadet.wordpress.com

6 kommentarer:

  1. Bäst när det gäller. Klart badet skall stå kvar! I babysim där med dootra för 5 år sedan, typ. Rivs badet rivs väl Tellusbiografen av bara farten....

    SvaraRadera
  2. Vi får hoppas att de styrande simmar baklänges.
    Är den hotad?
    Tellus alltså???

    SvaraRadera
  3. För några år sedan har jag för mig. MACKEN (kulturföreningen) snett mittemot bion revs ju 2005 trots starka protester! En vet aldrig med di styrande. Nä, se det vet man icke.

    SvaraRadera
  4. Okej då får vi hålla alla sinnen öppna och vara med i kampen om det skulle behövas!

    SvaraRadera
  5. Jag klär inte i badmössa. Är det OK om jag har en heltäckande svart sopsäck över hela härligheten? Dessutom är det jävligt långt att åka. Kanske jag borde avstå helt, och ägna mig åt vindrickning istället...

    SvaraRadera
  6. bb:
    Gör så.
    Låt klockan slå 11:30 och då sätter du igång att ägna dig åt vindrickning i badkaret iförd en svart sopsäck!!
    Jag ser fram emot bildbevisen :)!!

    SvaraRadera