11 januari 2006

... gås BAOB (uppdatering, Hemmadomare)

Tungt, sa räven.
Tungt, sa Bull.
För jävligt, sa Bill.
För jävligt, sa Bull.

Dagens förlust ...
.. ett klart resultat av ....

H
Hemmadomare, domaren dömer bara till fördel för hemmalaget. Helt okey om det sker på Tjustkulle, sker det på alla andra bandybanor är skandalen ett faktum.
En av matcherna i 2006-års Elitserie avgjordes av en hemmadomare. Vetlanda BK mötte Västerås SK på Rocklunda, matchen dömdes av Peter Öhrlund, Västeråsare av börd!. Han missade en klar straff i slutsekunderna och visade ut Vetlandaspelare för skitsaker. VBK fick spela med 9 man under lång tid och var ju då självklart chanslösa. Hemmadomaren och hemmalaget kunde till slut vinna med 4-3. Skandalen var ett faktum! En skandal som hela bandyvärlden fortfarande talar om.

Bandylexikon - BAOB ... bandylexikon.tk/
"BAOB - Det lilla lexikonet, med det stora innehållet"
"BAOB - På nätet sedan oktober 2005"


Andra bloggar om: , , ,

9 kommentarer:

  1. Josephzohn: En bitter uddamålsförlust. Nån gång skrev du att de är de värsta förlusterna. Men det är inte sant. 0-7 mot Vänersborg är värre. Mycket värre. Jag försökte ta det som den man jag är. Men det går inte.

    SvaraRadera
  2. mr p:
    Idag just nu, under rådande omständigheter, är uddamålsförlusten mot VSK betydligt tyngre.
    Bortdömda.
    Då känns 0-7 som en sunnanvind.
    Men efter en god natts sömn, kan jag förstå att 2-12 och 0-7 inte känns helt okey, framför allt när det sista resultatet är mot Vänersborg.
    Vad har hänt med Villa? Blivit en hyresrätt??

    SvaraRadera
  3. Josephzohn: Ja, vad har hänt. Ari gör inte så många mål längre. Det är helt klart en förklaring. Det släpps in ett par mål för mycket per match också, ja det gör det. Hyresrätt? Ja, hyresrätt med stökiga grannar som gör att man inte får ordentlig nattsömn? För jag hoppas verkligen inte att Ari blivit en Huselius!

    SvaraRadera
  4. Josephzohn: Ja, men du vet ju att ni var bäst, och att ni blev bortdömda. Jag vet att Villa inte dög ikväll. DET ÄR TUNGT!

    SvaraRadera
  5. perspektivet:
    Innan jul gick det boll i hans skytte, efter jul har det kanske gått troll i detsamma.
    Ring "Fiskarn". Gör han "återdebut" då får han vara med i BAOB. JAG LOVAR!

    Vi var bäst.
    När Jonas Claesson tycker att det var orättvist, då var vi bäst. Han är den mest ärlig bandyspelaren genom historien och det samma gäller när han agerar s.k expertkommentator.

    SvaraRadera
  6. Josephzohn: Om jag ändå känt någon som känner Fiskarn. Då hade jag ringt. Och om Fiskarn känner till BAOB, ja då kommer han att vilja komma tillbaka, om så bara för en match. För att få en plats i BAOB!
    Personligen anser jag dock att han redan har gjort tillräckligt för at platsa. Men inget lexikon kan vara perfekt - inte ens BAOB. Men bra nära är det...

    SvaraRadera
  7. mr P:
    ... men ibland gäller det att hänga med ... redan när jag gjorde om lexikonet hände det något som visar att något kan vara
    på gång :-)

    SvaraRadera
  8. Josephzohn: Fantastiskt! Fiskarn är med! Jag är djupt rörd, inte skakad! Denna gest skall icke förbli en hemlighet för världen!

    SvaraRadera
  9. mr P:
    Fiskarn är med.
    Fiskarn måste ju vara med i en nätupplaga!

    SvaraRadera