19 oktober 2005

Hästpass ändrar korvrecept?

Korvarna kommer och korvarna går.
Endast Bullens smak består!
Tycker du att korven smakar annorlunda?
Att den ändrat smak på sistone?
Klart som korvspat!
Det är brist på hästkött!
Det slaktas allt färre hästar i Sverige.
Det är kris i korvbranschen!
Vissa har redan tvingats ändra sina gamla recept.
Korvsmaker kommer och korvsmaker går.
Endast Bullens korvsmak består.
Orsaken till bristen på hästkött är hästpass?
Hästpass? Gnägg :-)
För att en häst ska bli korv ...
måste den ha hästpass ...
Men det är väl självklart!
Det enda som inte längre är självklart är ...
.. min betygsättning av korvar.



Kanske t.o.m. Grimsta IP blir ett korvparadis?
Men det räcker kanske inte?
Korvhandlarpass?

4 kommentarer:

  1. Det är som med lärkpastej som innehåller 50/50 lärka och häst. En lärka och en häst...

    SvaraRadera
  2. perspektivet:
    Lärkpastejsteorin ... gäller alla korvar utom Bullens. När det gäller Bullens är korven alltid 100%, medan burken är en lärka!
    Och en lärka gör ju alltid en sommar!
    Hästen då frågar sig den nyfikne. Hästen då? Hästens gör sängen som du vilar dig i form till nästa Bullens.

    SvaraRadera
  3. Man behöver inget hästminne för att komma ihåg Bullens pilsnerkorv!

    SvaraRadera
  4. perspektivet:
    Nej och många motorcrossåkare blir burkslavar ... om bara burkarna innehåller Bullens ...

    SvaraRadera