02 december 2006

Is och regn, dä ä bandy dä...

Dags för returmöte mellan Boltic och Vetlanda BK, första mötet i onsdags på hemmaplan vann vi ju ganska enkelt med 7-3. Idag lördag, denna märkliga bandytid, är det match på Tingvalla i Karlstad som gäller. Efter matchen i onsdags känns det som en smärre sensation om Boltic skulle kunna rå på "di gule"! Den matchen visade att Boltic i år är en klass sämre än VBK. Det som mest kan ställa till det för "la Squadra Amarilla" är vädret. Regn och blidväder ger en dålig is och en dålig is gynnar alltid det sämre laget!!

Men, men, men allt kan hända i bandy och som någon grekisk tänkare sa "en bandyboll är den rundaste av alla bollar". Det gäller att ha rätt inställning, att ge allt i alla situationer under hela matchen. Bandy är inte bara den vackraste sporten, det är också sporten där man måste jobba hårt under 90 minuter!!

Det är fortfarande lite osäkert hur VBK mönstrar dagens lag. Är Riabchevski skadefri eller får David Carlsson göra allsvensk debut.

När jag häromdagen tittade in i min kristallkula såg jag slutresultatet klart och tydligt. Och när jag alldeles nyss gjorde en ny koll, såg jag samma resultat lysa klart ch tydligt! Så om du vill tjäna en extra hacka, gå in i närmaste spelbutik och spela på 4-6. Hur mycket du vinner beror ju självklart på det aktuella oddset!! Lyyycka tiilll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar