26 juli 2005

Vilken underbar seger

Vilka härliga smålänningar! Rune Holta, Jason Crump, Lee Richardsson och de andra i VMS Elit, fixade segern mot Masarna inför över 6 000 åskådare på bortaplan. Men usch vad onödigt spännande det blev. Efter halva matchen ledde VMS som mest med 16 poäng, det kändes nästan overkligt!!

Masarna kom tillbaka, tog in poäng efter poäng i heat efter heat. Inför sista heatet hade ledningen krympt till 2 poäng. En femetta för hemmalaget och det skulle bli en grym förlust och daladans runt Brovallen ...

Men dansen uteblev, publiken tystnade, de svenska mästarna från den småländska bandymetropolen med norrmannen Rune Holta i spetsen fixade det. Slutsiffrorna 47-48 blinkade på anslagstavlan. Tack för det! Tack även till Svemo!

Uppdatering 27/7:
Om nu någon tror att jag ska ta tillbaka alla superlativ från igår, bara för det, att Tony Rickardsson inte kunde köra, då tror ni fel. Att besegra Masarna på Brovallens motorstadion tillhör bland det största inom motorsporten. Detta oavsett om världens bäste Rickardsson är med eller står vid sidan om jordovalen och snyter sin näsa! Det var en underbar seger och det är fortfarande en underbar seger. Rune Holta for president!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar