05 september 2009

Dagens Första

Västeråsturneringen

Vetlanda BK - Hammarby IF 2-2 efter 45 min.
Mål: 1-0 (3) Björn Einarsson (hörna), 2-0 (7) Björn Einarsson (Tim Persson), 2-1 (32) Patrik Nilsson, 2-2 Patrik (42) Patrik Nilsson.
Patrik "PG" Gustafsson och Fredrik Rinaldo har gjort ett mycket bra jobb på mitten.

Vetlanda BK: 1. Jonas Persson, 3. Viktor Törner, 5. Christopher Sandell, 7. Jesper Jonsson, 9. Philip Lennartsson, 10. Per Einarsson, 11. Fredrik Rinaldo, 12. Tim Persson, 15. Andrej Sannikov, 17. Lucas Blom, 18. Niclas Freijd, 19. Patrik Gustafsson, 20. Björn Einarsson, 23. Johan Löfstedt, 69. Andreas Lysell, 90. Tomas Knutson, 88. Jens Andersson (mv.avb).

Uppdaterat 12:05
Vetlanda BK - Hammarby IF 5-5 SLUT
En stark insats av VBK. Laget hade sin bästa period sista 25 minuterna då laget vände 2-4 till 5-4. Bajen kvitterar dock till 5-5 i slutminuten. Jonas "Skorven" Persson suverän i målet. Andrej Sannikov säker på liberoplatsen. Tomas Knutson en riktig "straffområdesspelare". Patrik "PG" Gustafsson kanske bäste VBK:are.

Johan Löfstedt, efter matchen:
- Vi har fantastisk bra moral och vi har roligt tillsammans. När vi spelar som vi kommit överens om, då kan vi rubba alla lag, det fick vi ett kvitto på idag.

Mål: 1-0 (3) Björn Einarsson (hörna), 2-0 (7) Björn Einarsson, 2-1 (32) Patrik Nilsson, 2-2 Patrik (42) Patrik Nilsson, 2-3 David Karlsson (52), 4-2 Ulf Einarsson (60), 4-3 (66) Tomas Knutson (straff), 4-4 (78) Tomas Knutson (78), 5-4 Johan Löfstedt (88), 5-5 (89) David Karlsson.