11 juni 2005

Inför

Alla fotbollsintresserade vetlandabor har för andra lördagen i rad ett kanontillfälle att se toppfotboll på Vitalavallen. Grönvita VFF spelar idag en mycket viktig match i division III sydöstra Götaland mot Växjölaget Sandsbro AIK. SAIK är tillsammans med FF nykomlingar i serien. Hittills har det gått betydligt bättre för SAIK än för VFF, laget ligger på femteplats i tabellen, medan FF fortfarande ligger under nedflyttningsstrecket, dock skiljer det endast tre poäng mellan lagen.
Vetlanda FF spelade ju oavgjort mot serietvåan Färjestaden i förra omgången och med det spelet och den inställningen, ska det bli tre poäng idag. FF:s tränare har liksom inför förra matchen beslutat att inte släppa laguppställningen innan matchstart, men enligt tillförlitliga källor är truppen nu nästan skadefri. Målvakten Anders Fransson är fortfarande skadad, han har drabbats av en ögonskada, men ersättaren Martin Abelsson storspelade förra lördagen på Vallen, så det är lugnt!
Om Sandsbro finns inte mycket skriva, mer än att klubben måste ha en av fotbollssveriges fulaste loggor ... ser mer ut att tillhöra ett transportföretag.
Matchstart klockan 15.00 och mitt tips blir 3-1 till FF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar