05 juni 2005

Öster mot serieledarna

Östertränaren Lars Jacobsson satsar på Björn Stringheim i målet när serieledarna GAIS, från Göteborg kommer på besök till Värendsvallen idag. Dessutom blir det p.g. av skador en helt nykomponerad anfallstrio, Martin Claesson, Pär Cederqvist, Denis Velic´.
Det blir en mycket tuff uppgift för de rödblå idag, serieledarna GAIS är det enda laget i serien som har inte har förlorat någon match och har en imponerande målkvot. Lagets brasse Wilton Figueiredo har gjort en kanoninledning på säsongen och toppar skytteligan, dessutom delar Daniel Nicklasson ledningen i assistligan. Nykomlingarna GAIS, som satsat på att snabbt återvända till fotbollens finrum, har bl.a. gamle landslagsbacken Roland Nilsson som tränare, tre nyförvärv från "Blåvitt", Tomas Rosenqvist, Hasse Blomqvist och Matthias Heed.
Det blir en riktig fotbollsfest idag ... där Makrillarna får inkassera sin första förlust, matchen slutar 3-1 till Öster. Matchen kan du för övrigt se på svt24, matchstart 16.00.

3 kommentarer:

  1. GAIS det är stil, klass och tradition sedan 1894.

    SvaraRadera
  2. Håller helt med om att GAIS är tradition mm, men det hjälper tyvärr inte mot ett taggat Öster idag. Jag är ledsen Gunnar!!!

    SvaraRadera
  3. Where can I to learn abt it in detail?

    SvaraRadera