09 januari 2010

Dagens Glassålågi


Bil(d)tack till han grandprixxen

***

8 kommentarer:

  1. Gladast är nog Gubbarna Glass som blir slickade på. Cassatapinne var det bara jag som gillade. Åsså gillar jag ju DIG, men det är nutid det! :-)

    SvaraRadera
  2. Dom andra två minns jag överhuvudtaget inte.
    Pajaspinne??
    Triopinne??
    Man är aldrig ensam när man är schizofren eller äter Triopinne!!
    Du skall icke ha några andra ...
    Tack!! :))

    SvaraRadera
  3. Varför heter det glass, gåsen?

    SvaraRadera
  4. Från engelskans glace, tror jag ...

    SvaraRadera
  5. Dom är röde, vite og blå på båda sider om sundet, latinare hela förbundet som putin sa och viftade med sin fina flagga eftersom alla var galna kompisar sedan hedendomen. Då kom en välkladd påve och sa att ni får inte beta var ni vill och jag har en broder käldd i svart klänning som ingen vill leka med? Då tog dom båten till andra sidan havet för här kunde dom leka hur mycket som helst i några hundra år och skjuta alla som kunde rörde på sig. När de trodde att kom dom inte längre och hollywood blev tråkigt. Vi ska åge hjem till Europa och djävlas igen för vi är ju guds änglar och demoner ock kan beta var vi vill om vi vill. Till och med grönköpingsbldet ville vara med eftesom skorporna var så hårda i det lilla landet som inte var så bra som de hade inbillats av de större och deras ansikten var gröna och plågade.
    Den lilla eller ganska stora smörklicken åkte runt i världen och tyckte att inte ska vi vara bättre. Sen bildade man nya sällskap som alla lurade varandra och ingen visste till sist vem som lurade vem. Därför har alla världens gåsvänner nu kommit i klämm?

    Detta och mycket mer finna att avlusa i en nyss utgåsad bok från det stora landet. Eftersom det här är mycket känsliga saker ska vi inte heller blanda ner Åsa-Nisse i detta.

    SvaraRadera
  6. Nej, men det känns som om man skulle behöva nämna han Åsa-Nisse i detta sammanhang, för alla vi Åsa-Nisses vänner har ju blivit lurade i alla år av olika filmbolag!!

    SvaraRadera
  7. Tänk om Åsa-Nisse och han gäss hade hade kommit till Hollywood innan det fanns. Då hade alla filmer varit så bra och roliga så att inte ens svt-filmen av Nordqvist fanns i går kväll. Vi hade även sluppit att se uppbrända bensinstationer och gaphalsar utan poäng?

    Greta Garbo hade bott i Byxelkrook med en rigtig Gustavsson. Och Ingemar Johansson hade inte velat slå någon på trynet om han fått en miljon pesetas. Från Bromma rapporteras ingenting numera.

    SvaraRadera
  8. Från Bromma är det tyst och det är ju skönt ... :)

    Tänk o sköna tanke om han regissören Frisk fått komma till Hollywood!!

    SvaraRadera