05 augusti 2005

100 dagar kvar

Just i denna stund är det endast 100 dagar kvar till årets höjdpunkt, det är bara hundra dagar kvar till bandypremiären. Endast hundra dagar. Spola, spola isen ... Låt nu dagarna bara rusa iväg ...

Den 11 november inleder trefaldiga mästarlaget Vetlanda BK årets bandyallsvenska med hemmamatch mot gamla anrika Katrineholms SK. Hemma på Tjustkulle om endast 100 dagar. Låt nu tiden rusa iväg som den gjort denna och alla tidigare somrar. Låt det bara säga svisch! Hoppsan så var det november!

Tyvärr kommer det inte att finnas vare sig tak eller väggar på "Kullen". Projektet "Nya Tjustkulle" rullar dock vidare och det senaste är att år 2007 kommer Vetlanda ha en ny bandyarena, uppkallat efter huvudsponsorn SAPA och allt till en kostnad av 100 miljoner.

Det kommer dock inte att bli några problem med isen i år för enligt Vetlanda-Posten har kommunen rengjort och fixat alla frysrör på anläggningen. Spola, spola isen ... så att vi åter får njuta av idrotternas idrott och bandyns bandylag! Håll ut! Det är bara hundra dagar kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar