19 november 2005

... gås säkra resor

Svenska bandyförbundet.
Tar det säkra före det osäkra.
I dessa strejkens dagar.
Två olika resesponsorer?
Om samarbetspartnern Connex ...
.. tunnelbanevagnar inte går ...
.. beställ en buss.
Bandyförbundet vill att du ska komma ...
.. i tid till matchstarten ...

Res säkert?

6 kommentarer:

  1. Det tog en dryg timme att komma hem från jobbet igår. Brukar ta en knapp halvtimme.Tror verkligen revolutionerärerna att de får folket med sig på detta vis? Fortsätter de kommer "di röde" att förlora Stockholm en gång för alla nästa höst. Är det så dom villa ha det?

    Men det är inte bara SAC som är problemet. Vad Connex sysslar med undrar man. Alltid är det når som är fel. Värsta argumenter för störningarna är väl ändå "löv på spåren". Ska inte moderna tåg fixa lite löv på spåren?

    SvaraRadera
  2. perspektivet:
    För mig och bandyförbundet är det viktigaste att folk kommer i tid till avslaget.
    Huruvida du, jag eller alla andra kommer till och från jobbet och huru långa rese- och väntetider vi då får, det är inte vår sak. Om nu det krånglar för Connex lägger förbundet inga värderingar i det utan erbjuder endast vänligt men betämt servicen att beställa en egen buss!

    Dessa bussar går som på räls och är inte beroende av snö, löv eller andra väderleksbetingade yrsäkter.

    Connex och bandyförbundet kan bara hoppas att du hade en trevlig granne eller en trevlig bok på din långa resa mot det varma och ombonade hemmet och att hustrun av dig har utrustats med så pass trevlig köksutrustning att hon kunde hålla maten varm :-)

    SvaraRadera
  3. Josephzohn: Sant i varje detalj. Det där sista ordnade vi så klart på Clas Ohlson... :-)

    SvaraRadera
  4. perspektivet:
    Det låter bra, men samtidigt blev jag lite orolig?
    Det är väl inte som så att det är på Claz Olzzonz som hon väntade med maten? Likt en reklamfilm jag såg om Varma Koppen. Inte för att det är fel att gå till Claz på hörnet Olzzon och äta ... men att göra det efter en hård arbetsdag, en x-tra timma på tåget bland svettiga resenärer och taskig reselitteratur!

    SvaraRadera
  5. Josephzohn: Nej, oro dig inte! Köksredskapen är köpta hos Clas! Dom som håller maten varm. Microvågsugnar mm. Jag fick en jättegod middag i "det varma och ombonade hemmet". Ingen Varma koppen på Clas Ohlsons här inte!

    SvaraRadera