22 september 2007

Dagens Kryss

Bors SK överraskade både sig själva och hela fotbollsvärlden med att ta en pinne av Vetlanda FF. Hemmaplan och glädje inför kvällens stundande jubileumsfest sägs vara två av skälen. Men för oss gröna supportrar är det bara att konstatera att en poäng är en poäng mer är mer än vad Ryssby fick mot Hagapojkarna, där luarna från Haga vann med hela 5-1.

Bredaryds match mot IF Hallby är av känd anledning, dock inte för mig, flyttad till imorgon och resultatet mellan Skillingaryd och Anderstorp dröjer, så i nuläget är vi fortfarande på kvalplats!! Det blir spännande in i det sista!!

Uppdaterat 23/9 kl. 01:00
Anderstorp?? Anderstorp har nu på allvar blandat sig kampen om de två kvalplatserna. Igår vann man klart över bottenlaget Skillingaryd med 4-0, så nu är det dom som ligger 3:a, 1 poäng före "di gröne"!! Hade lite fel när jag den 7/9 inte trodde på Anderstorps höstform, den verkar vara av bästa Division 4:a-märke!! Nu hänger det på om Hallby kan vinna över Bredaryd, så att vi fortfarande har allt i egna händer?? Och precis som han sa han den gamle vänsterbacksspelande brodern i Linköping. Hallby verkar få en avgörande roll!! Spännande är bara förnamnet!!

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

  1. dagens kryss var ett annat!!

    SvaraRadera
  2. Ja jag såg skottet, rakt upp i BP-krysset, men jag kommer inte på vad han heter han målskytten.
    Det är sällan man ser en så chanslös målvakt som han keepern i BensinPojkarna!!
    Kanske dags att värva keepern i Väsby eller byta med han Kasper??

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte om det är keepern eller backarna det är fel på men en förstärkning bakåt vore något att önska...tyvärr. Lyckas vi hänga kvar så kanske det kan bli av.

    SvaraRadera
  4. Vi får hoppas att BP hänger kvar och att Trelleborg åker ur!
    Ni kan ju alltid få han Bild av oss :-)

    SvaraRadera