15 september 2007

Dagens Seger

En knapp men klar seger blev det i den viktiga hemmamatchen för "la Squadra Verde" mot Skillingaryd. När domaren blåste av matchen stod det 2-0 på anslagstavlan.

Bors SK har blivit en riktig favorit. Förra veckans sensationella seger över Ryssby följdes idag upp med en seger över Bredaryd. På två omgångar har BSK slagit våra största konkurrenter om kvalplatserna! Hä bar å tack! Nu gäller det bara att deras "formtopp" är över för i nästa omgång möter vi dom :-)

Ryssby krossade idag Hallby med 6-1 och denna storseger kan som jag skrivit tidigare visa sig vara mycket viktig när serien ska slutsummeras. Det kan mycket väl avgöras på målskillnad ...

Efter dagens omgång ligger VFF fortfarande på kvalplats, efter Ryssby men före Bredaryd och dessa tre lag har alla 33 poäng!!

I nästa omgång möter "the Mean Green Machine" alltså Bors SK, Ryssby har serieledarna Hagapojkarna på bortaplan och Bredaryd möter IF Hallby. Huvva, huvva!

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Ryssby måste vara jävligt bra på bandy i alla fall.

    SvaraRadera
  3. Det är dom kanske, men alla ryssar spelar ju inte bandy, så helt säkert är det ju inte.
    Jag hoppas i alla fall att det visar sig att dom är bättre på att jaga det röda nystanet än den lite större lederkulan!! :-)

    SvaraRadera