20 september 2007

Dagens Kyrka (eller 16.30)

Idag klockan 16.30 stannar världen upp för ett ögonblick, alla blickar riktas mot kyrkhelvetet i Edsbyn. Äntligen får världen åter se det trefaldiga mästarlaget beträda och genomföra en match på en riktig isyta. Flera lag har redan klarat av säsongspremiären, men det har ingen brytt sig om, för det är ju först idag det händer, det som alla väntat på.

VBK Gås On Ice

Champions Cup i Dina Arena, världens bästa klubblag ska nu mötas i turneringsspel och senare även finalspel. Vetlanda BK går alltså in i turneringen idag klockan16.30 och vi möter "morötterna" från Bollnäs.



Nu ska vi dock ha rätt ställda krav på la Squadra Amarilla, för precis som tränare Johansson säger till hemsidan.

"- Vi möter ju lag som varit på stor bana ett tag och är i en annan fas än vad vi är. Vi kommer att jobba med vissa saker i vårat egna spel och vara väldigt noggranna i våra utvärderingar av matcherna."


Turneringen är ju faktiskt bara en del av den långa vägen till Studenternas, men visst ska det bli kul att se hur det går för han Styrbjörn, han Nyman och ungtupparna som i år har tagit ett steg till i sin utvecklingskurva. Hur kommer det att gå för han den nya backtalangen Viktor Törner??

I grundomgången möter vi förutom Bollnäs även ryska Raketa Kazan och IFK "Laget utan framgång" Vänersborg.

Vetlandas alla matcher och alla andra mindre intressanta kan följas LIVE

2 kommentarer:

  1. Det går inge bra för kära Broberg...

    SvaraRadera
  2. Hä bar å bit ihop och göra som han tränare Johansson säger.
    Jobba med saker i erat eget spel och vara väldigt nogranna i utvärderingarna och sen sjunger ni ålväjs lookk ån de brajt sajd ...

    SvaraRadera