06 april 2008

Dagens Dramatik

Nu har undertecknad slöat i idrottssoffan, först en dramatisk hockeymatch i kvalserien. Mora hade 4-1 mot Malmö, tappade till 4-4, men kunde till slut avgöra och vinna med 5-4. Kvalserien är idrott när den är som bäst, rena rama rallycrossen. Rögle slår Brynäs och är på väg till Elitserien. Dalarna kan bli helt utan lag i högsta ligan!! Gamla storlaget Brynäs kan nästa säsong få resa ner till Växjö :) ...

Den bloggande grubblaren har räknat fram ett spännande slutscenario i kvalserien. Alla lag utom Västerås slutar på 17 poäng!!

I Fotbollsallsvenskan mötte Helsingborg Halmstads BK hemma på Olympia och det var spel mot ett mål! Men det blev ändå en spännande tillställning och HBK kunde till slut få med sig en poäng efter 1-1. Henrik Larsson missade en straff i matchens sista skälvande sekunder!!

För övrigt körde Blåvitt över Örebro hemma på Ullevi, 4-1 efter två mål av Niklas Alexandersson. Norrköping har fått en tung start, ny förlust idag efter 0-2 mot Gefle och Oremo, men när det gäller Peking, så har Grubbel inte ännu räknat ut något scenario :).

Sa jag det?
Sa jag att imorgon smäller det igen!
SM-final.
LHC vs. HV71 ....
Huvva, huvva, Hridna, hrdina ...



För övrigt är det många Umeåbor som idag kysste stolpen ...


Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar