05 september 2007

Dagens Attraktiva

Nu är det officiellt vilka "nya regler" som ska testas under Svenska Cupen 2007, som avgörs i "kyrkhelvetet" mellan den 11-14 oktober. Det är den s.k. "projektgruppen "Attraktiv bandy" som har tagit fram nedanstående fyra nya regler som alltså ska testas!

Hörnorna har vi redan diskuterats, men nu är det alltså upp till bevis, man kan inte få två hörnor i rad! Vad gäller den regel säger som förut, "Rör inte våra hörnor", men visst testa på ni bara!

Den andra nyheten är att tränarna kan ta ut en "Time out" på en minut för att få ordning på spel och taktik! En ganska meningslös förändring, som man både kan ha och mista.

Tredje nyheten är att målvakten måste kasta bollen utanför straffområdet innan en medspelare få ta hand om den! Detta känns väl värt att testa!

Den fjärde och sista nyheten är att det är tillåtet att punktmarkera en motståndarspelare även när inte bollen är i närheten. Här blir man ju lite konfundersam, hur och om det blir attraktivare bandy med punktmarkeringar?? Kan väl lugnt säga att undertecknad är en aning skeptisk!



För dom som inte kan spelprogrammet utantill :-). Vetlanda BK är lottat i samma grupp som Gripen, Hammarby och Tillberga. Vi går in i cupen den 12 oktober kl. 10.00 då vi möter Gripens BK.

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

  1. Det kan man undra.
    Jävla testande.
    Jävla dubbla budskap.
    Punktmarkera förbundet!

    SvaraRadera
  2. Jävla testande.
    Jävla dubbla budskap.
    Punktmarkera förbundet.
    Men rör inte våra hörnor!!

    SvaraRadera
  3. Nä!
    Ge fan i våra hörnor!

    En sak är positivt med det där med hörnorna. Bollnäs kommer inte göra många mål i fortsättningen.

    SvaraRadera
  4. Men hallå, Bollnäs kommer överhuvudtaget inte att göra många mål i vinter ...

    SvaraRadera