03 september 2007

Dagens Förklaring

Visst är det skönt när man får ett svar eller en förklaring på saker man funderar över. Det kan vara bra förklaringar, det kan vara mindre bra, det kan t.o.m. vara bortförklaringar ... spelar roll bara man får lite mera kött på benen, så är man nöjd, som man säger på Kennelklubben.

Nu har alla bandy- och Abbavänner fått en förklaring som heter duga, det fick ni redan i torsdags, men jag missade det.

Hrmfff.

Så kan det gå, när inte haspen är på och man sitter på det förfallna skithuset.

Det hela handlar om bandyskribenten och bloggaren han Söderman på SvenskaFans/Bandy/tjustkulle, som vid tillfälle avslöjade att han tyckte att Abba-låten "Lay All Your Love On Me" var en riktig bandyuppladdare till låt, varvid undertecknad snabbt gjorde den numera världsberömda videon "VBK Goes Abba".

Och.

Häromdagen på sin egna blogg "Grammatiskt korrekt" fick vi förklaringen på hur detta hade gått till ... "Det kommer sig av en gammal trevlig anekdot. Min bror körde tidigare ...."

Tack Andreas, nu blir även BAOB lite köttigare, lite mer likt "Hänt i Bandyveckan", i alla fall så fort Telia får ordning på hemsideverksamheten, just nu är vi över 4 miljoner som samtidigt är på uppladdningshumör :-) och så har det varit hela helgen??!! Snacka om att vara populära! Telia rules!!

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar