10 september 2007

Dagens Persson

Dagens Persson är Johan Persson. Krönikör på Smålands-Posten. Nu är han äntligen inne på min linje. Platt fall för Öster och nu måste Stille gå. Jag skrev det för länge sen. Jag har skrivit det många gånger. Jag gjorde t.o.m ett antal musikvideos där jag krävde han Stilles avgång, men inget hände. Stilleståndet fortsatte.

Men efter gårdagens match, som måste varit en av historiens sämsta på Värendsvallen skriver han Persson, krönikör Persson följande:

"Bara de som har en smått bisarr fäbless för offsidelöpningar, olika sätt att slå misslyckade passningar och hur spelare kan stå och glo när motståndarna gör mål på fasta situationer, kan ha haft något utbyte av tillställningen.
För mig finns det endast en möjlig nytta med timmarna som jag spenderade på Värendsvallen: den omedelbara insikten att Giles Stille inte är mannen att leda Öster kvar i superettan.Stille måste gå och det snabbt."


Och jag säger det igen. Om vi inte ska få möta Huskvarna och de andra i "ettan utan super", så är det nog hög tid för sportiga Arvidsson, direktör Rydén att agera. Annars vete i fan vad som händer!!

Gåsen - Bio
presenterar

Stilleståndet sjunger ut





Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar