10 september 2007

Dagens Sågning

Han är ett av få ögonvittnen, en av få som orkade sig till Värendsvallen, trots att det bjöds på gratis inträde.

Hans omdömen är glasklara ...

Pyramidalt usel produkt.

Trist läsning, men sanningen ska fram.

Det man måste fundera över är ju hur kan det ha blivit så här? Och hur ska vi göra för att undvika nerflyttning. Jag vill ju till Grimsta nästa säsong och se Öster möta Bensinpojkarna och prova Grimstas nya fotbollskorvar.

Andra bloggar om: , , , , ,

5 kommentarer:

  1. Det går ju inget vidare för Öster.. ;-)

    För mitt Ljungskile som jag varit förälskat i sen -97 går det dock bättre!

    Inte blir det sämre av att LSK:s bäste spelare Kristoffersson är vänersborgare...

    Allsvenskan, here we come!

    Ps. Det är ju ett välkänt faktum att när en annan vänersborgare, Christer Thor, slutade i Öster så rasade hela laget samman! Ds.

    SvaraRadera
  2. .. skadeglädje ... :-)
    Det enda jag vet är, att om vi noggrant studerar han tränare Stilles släktträd bakåt så är jag 100% säker på att hans antavla börjar i Vänerborg :-)

    Dessutom tycker jag att det är kul när lag typ Vålemarks SK, Vilda Väsby tar sig upp i i den högsta serien.

    SvaraRadera
  3. Med tanke på hur fotbollen ser ut i Vänersborg (nu har vi, en stad med 40 000 invånare och sex fotbollslag, äntligen en klubb i en högre division än femman!) så skulle det inte förvåna mig.. :-)

    SvaraRadera
  4. Ooops, har ni inget lag högre upp?
    Det är inte utan att man funderar på att döpa Vänersborg till staden utan framgångar, men det är klart om vi finner bevis för att Stille härstammar härifrån så är det ju en framgång bara det :-)

    SvaraRadera
  5. Jag har hört rykten om att Vänersborg är Sveriges sämsta fotbollsstad sett till storleken. Vet inte om det stämmer, men det skulle inte förvåna mig.

    Nu har vi i alla fall ett lag i fyran nästa säsong, så det tar sig. Så det där med framgång är relativt. I Småland är det ett smärre fiasko att ligga i botten av superettan, och i Vänersborg är det en bragd att klara av att gå upp till division fyra.. ^^

    SvaraRadera