04 september 2007

Dagens Viktor

Viktor Törner? Har du hört talas om honom? Han är bandyspelare i Vetlanda BK. Viktor Lindahl har jag hört talas om. Viktor Lindahl har väl alla hört talas om. Men. Viktor Törner. Vem är det??

Han är backtalangen som imponerar och som tar för sig??? Jag har inte hört talas om honom innan jag läste om honom på VBK:s sajt! Var kom han ifrån? När kom han? Hur kom han? Frågorna är som ni märker många och korta! Konsthandlarn, har du hört talas om honom? Broder i hockeytokiga Linköping, hört talas om?? Svedbom, vem är han?? En bild tack!!

Nåväl, snart kommer det väl fram lite info. Vi kan ju ha en blivande storspelare som ingen vet vem han är, i alla fall inte vi som bor 35 mil från "Kullen" och som inte kan följa ungdomsbandyn ;-). Nåväl. Under tiden kan ni läsa mer om hur der ser ut när vi tränar i badkarshallarna på det småländska höglandet. Och. Det ser bra ut

Jag kan (för dem som icke orkar läsa mer) avslöja att det ser bra ut, mycket bra.

Och.

Snart är det dags för säsongspremiär på en riktig bandyplan. Den 20 september rullar säsongen igång nästan på riktigt. Dags för Champions Cup 2007 där vi gruppindelats med svenska mästarna och ryska Trubnik. Och med en sån tuff lottning känns det bra att läsa att vi denna säsongen "känns mer är snabbare, tuffare och mer besutsamma

Härligt. Underbart. Spola isen ...

Men, vem fan är Viktor Törner? Är han släkt med klädhandlar'n vid torget i Eksjö?? Är han lösningen på det forna backproblemet?? Är han ersättaren för "Sigge"?? Är det så enkelt?? Fantastiskt. Så enkelt det kan vara.

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Ja har ingen aning i Cloettahallen har dock inte varit. Änn

    SvaraRadera
  2. Ok, då får vi hoppas att han Svedbom kommer med mer info ...

    SvaraRadera