09 september 2007

Dagens Vintage

Dagens gamla foto visar ett klassiskt dilemma, men som idag får symbolisera det rödblåa eleganta fotbollslaget från Växjö vid stranden av Helgasjön. Ett lag som parkerat sig totalt fel och som vägrar att flytta på sig.



Idag klockan 16.00 blåser domare Patrik Berglund från Karlstad till spel på en av Sveriges vackraste betongarenor och då är det seger som gäller mot överraskningslaget IK Sirius.

dagens chansningNouri och Zavadil är åter efter avstängningar och unge herr Olausson får chansen efter fina insatser i U-laget. Däremot saknas "chansningen" nye argentinaren Tomas Petry och jag undrar varför? Varför inte chansa fullt ut? Varför slänga in honom i truppen direkt!! Saknas gör också "betongen" Gustafsson och landslagsspelande Figueiredo och det är enligt välunderrättade betongkällor högst osäkert om da Silva finns med?

Glöm inte bort att vi åkte på en riktig avhyvling när vi möttes i Uppsala i våras! Då vann "stjärnlaget" med 3-1, men det är klart då var man ju inne i ett riktigt stim från Svartån! Nu har man gått upp på land och därför är en vinst för Öster med 2-1, lika säker som att solen går upp i öster. (Tipset är fritt att använda och det är spelbart till 15.00)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar