18 oktober 2007

Dagens Mail

Fick ett mail från Vegvärket.
Ett beklagande?
En varning!
Ett fel.
Ett illasinnat "nätrykte" ...
.. som dom ville ta avstånd från ...

Borlänge 17 oktober 2007

Till redaktionen på BAOB.

På förekommen anledning vill vi här och nu helt ta avstånd från två vägmärken som just nu sprids på "nätet". När det gäller det första vägmärket, (se nedan) har det inget att göra med den underbara sporten bandy. Vi på Värket har sedan många år alltid stöttat sporternas sport bandy på olika sätt. Vi har bland annat sedan 1950-talet förbjudit våra sandbilar att sanda bandyisarna!



Vägmärket är ett lokalt märke som bara finns i den trista stockholmsförorten Bromma och det är en varning för att potatisåkrarna där ute ligger väldigt nära körbanorna. I just Bromma är steget inte långt från vägbanorna till potatisåkrarna.

När det gäller det andra märket ( se nedan) är det en ren och blåröd förfalskning. Detta märket finns inte och kommer aldrig att finnas i våra lager! Dessutom är det mycket amatörmässigt gjort!



MVH
Generalen för Vägis

PS// Vi har upprättat ett samarbete med SÄPO, Stasi och KGB för att få fram vem det är som är ansvarig för den smutsiga kampanj. I dagsläget tyder det mesta att det är en person med anknytning till Bromma och/eller Upplands-Väsby! //DS


Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

  1. Nu hänger man löst sa fladdermusen!

    SvaraRadera
  2. Ja men jag har ju varnat dig förr, du ska inte leka med de stora luarna!!
    Håll dig till glina vetja, men det är väl lugnt, med din poetiska ådra är det väl ingen konst att snacka dig ur det här!

    SvaraRadera
  3. Moppsa sig mot storfräsare som Stasi och Mrj, nä det förstår man ju att det inte håller i längden. Nu har man skitit på det röda nystanet...

    SvaraRadera