26 oktober 2007

Dagens Mini

Samtidigt som den "riktiga" World Cup-turneringen avgörs i Ljusdal, avgörs även Mini World Cup i Bollnäs. Det är en turnering för pojklag, för pojkar som är 15 år eller yngre. Det är den 21:a upplagan som kör igång idag.

Vi är med här med vårt P16 och även i denna tunering har vi varit framgångsrika. Tre turneringssegrar har vi, 1993, 1999 och 2006!! Vi är alltså titelförsvarare!!

Här är dom regerande mästarna!!


Bakre raden från vänster: Robin Sörensson, Anton Eklund, Emil Karlsson, Gustav Pettersson, Hakan Öksuz, Oliver Drott, Philip Lennartsson och Victor Carlemar. Främre raden från vänster: Alexander Hjälmeby, Christian Nodelijk, Albin Sköld, Jimmy Gustavsson, Alexander Eriksson, Lucas Blom och Tim Persson.

I finalen besegrades ryska Jenisej med 5-1. Tim Persson utsågs till "Turneringens lirare" och valdes dessutom tillsammans med bl.a. Hakan Öksuz in i turneringens All-Star-team.


I årets turnering deltar lag från Sverige, Norge, Finland och Ryssland. Totalt är det sexton lag uppdelade på fyra grupper. De två bästa lagen i varje grupp går vidare till kvartsfinal.

Vetlanda BK möter i gruppspelet Falu BS (Lö 27/10 kl 00.00), Veiterä från Finland (27/10 kl 14.30) och Röa från Norge (27/10 kl 21.00).

Mini World Cup

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar