19 oktober 2007

Dagens DM

Så har då VBK spelat sina två första halvlekar i årets Smålands-DM och det ofattbara inträffade att Bruzaholms SK gjorde två mål på oss?? Och så snackar han tränare Johansson att han tycker att vi börjar få ordning på defensiven??

Nåväl nu vinner vi med bordtennissiffrorna 21-8 så det gjorde inte så mycket att vi släppte in två! Men nu kanske den matematiskt kunnige läsaren noterar att 8 är mer 2 och så är det också, men i DM spelar man med ett handicap-system och Bruzaholm ledde när matchen började med 6-0.

Nävelsjö som spelar i en högre division hade ledningen med 4-0 när domaren blåste till spel till säsongens första match på "Kullen", men till slut vann vi den matchen med 14-4!

Champagnekorkarna smällde friskt rapporterar alla lokala medier och visst badande har rapporterats både på torget och i Apoteksparken. Däremot har ännu inget badat vid Kvarndammen eller i Emån??

Mellan våra två halvlekar (matcherna är endast en halvlek!) besegrade Nävelsjö Bruzaholm med 6-4.

Imorgon har vi en vilodag vilket kan behövas inför slutspelet på söndag, efter dagens två tuffa matcher.

Andra bloggar om: , , , ,