12 oktober 2007

Dagens Höjdpunkt

Nu har bandyförbundet med han Ramsin I i spetsen bestämt att bandyfinalen i bandy ska flyttas till lördagen? Och jag fattar noll! Varför?

- Grundtanken är att vi på detta sätt tar första steget till att göra SM-finalen till ett tredagarsevenemang med kulmen under lördagen. Som evenemangsdag betraktat är lördagen att föredra framför söndagen, framhåller förbundsordföranden Håkan Ramsin.


Hur fanken kan han få ihop det här då, han Ramsin?? "Ett trestegsevenemang med kulmen på lördagen". Alltså man börjar med några finaler på fredagen och så tar man höjdpunkten på lördagen och avslutar trestegsraketen på söndagen ... efter det att man nått kulmen??

Om man läser pressreleasen på bandyförbundets sida så fattar man också att denna ändring är fullständigt idiotisk, för i stycket under han Ramsin trams om lördagskulmen står det ..

SM-helgen i bandy har under en lång tid etablerat sig som ett av landets största idrottsevenemang. Idrotts-Sverige jämför SM-finalernas status med exempelvis Elitlopppet på Solvalla, Vasaloppet m.m.


Hänger ni med? Det är i sin nuvarande form redan nu ett av Sveriges största idrottsevenemang. Och SM-finalen jämför i samma andetag som Vasaloppet och Elitloppet, så varför ändra på ett vinnande koncept??

Ramsin I och hans styrelse känns minst sagt en aning desperata. Vad är det dom är ute efter? Dom har ju tidigare uttryckt att dom vill ändra på bandyns regler, bl. a. vill man att hörnorna ska bort (dessa regeländringar testas för övrigt just nu under Svenska Cupen) och nu ska man ändra på den underbara SM-helgen!!?? Varför?? Varför??

Vad är du ute efter Håkan Ramsin?? Vad är det som är fel på bandyn enligt ditt sätt att se på saken??? Vad tror du att du vinner på dessa förändringar?? Blir bandyn bättre?? Återvänder våra till Ryssland flyktade spelare med dina förändringar??? Vad, vad, vad, vad???

Andra bloggar om: , , , ,

1 kommentar:

  1. Kan det va så djävligt!!
    Att han p-e fronning hjälper sitt
    nyvunna fan att skapa oro.
    Allt för att laget utan framgång
    skall med som vanligt osportsliga
    metoder vinna något?? t.ex. ett
    DM.

    SvaraRadera