08 oktober 2007

Dagens Sås

Läser på Smålands Fotbollsförbundets kvalsida att Alingsås vann över IFK Berga med knappa 3-2 i den andra matchen i "di grönes" kvalserie, vilket är kanon. Om man nu tänker sig att la Squadra Verde slår Berga med ska vi säga 5-0 på lördag och samtidigt Alingsås vinner med 1-0 på hemmaplan över Ulvarna. Då skulle tabellen se ut så här inför den avslutande omgången lördagen den 20 oktober!

1. Alingsås...2 2 0 0 4-2 6p
2. Ulvåker... 2 1 0 1 4-2 6p
3. Vetlanda. 2 1 0 1 6-4 3p
4. Berga....... 2 0 0 2 2-8 0p

Den sista omgången den 20/10 möter vi Alingsås på bortaplan och Ulvåker tar emot Berga hemma på Åbrovallen. Intressant eller hur!!

Mjörnvallen i Alingsås har alltid varit en av mina favoritarenor! Det är en underbar anläggning och betänk att vi aldrig har förlorat på Mjörnvallen. Vetlanda FF har aldrig förlorat på Mjörnvallen, men det har hemmalaget! Fördel!! Och det räcker med 1-0. Fördel!!

För visst kommer Berga att ta sin första och enda seger mot Ulvenkottarna på bortaplan. Bergaspelarna kan spela avslappnat och kravlöst, till skillnad mot hemmalagets svartröda kvaltyngda lag. En kräfvande hemmapublik på Åbrovallen kommer fullständigt att knäcka hemmalaget och förlusten med 3-1 mot Berga kommer för all framtid att betecknas som "debacklet på Åbrovallen, vi var ju så nära" ...

Detta skulle ge sluttabellen:

La Squadra Verde1. Vetlanda FF ... 3 2 0 2 7-4 6p
2. Alingsås IF .... 3 2 0 1 4-3 6p
3. Ulvåkers IF ... 3 2 0 1 5-5 6p
4. IFK Berga ...... 3 1 0 2 5-9 3p

Så du käre konsthandlare, det är bara att ställa in dig på en gatufest av sällan skådat slag. Festen kommer att sluta med bad i bassängen på torget och rubrikerna i måndagsnumret av V-P har redan han Hedberg bokat och bara så att du vet. Undertecknad kommer!!

Undrens tid är inte förbi! .. se sporten
Vetlanda FF vann kvalmatchen! .. se sporten
Festen vi aldrig glömmer - alla var där!! .. se nöje

Andra bloggar om: , , ,

6 kommentarer:

  1. Vilken fest det blir!
    Är Lagrell informerad??

    SvaraRadera
  2. Om du menar Larz-Åke :-), så behöver man aldrig informeras, han vet var han ska vara för att vara med om när guldhjälmar sitter på huvuden och när det ska badas i fontäner och bassänger o.s.v.

    Hur han vet det vet jag inte ...

    Men fest det blir det!!

    SvaraRadera
  3. Hoppet är det enda som inte.....

    SvaraRadera
  4. .. och att inte såsen skär sig!!

    SvaraRadera
  5. Tror inte Ulvarna vinner några fler matcher(eftersom Leek skadade deras målvakt rätt illa). Alltså vinner vi mot Berga så har vi tre poäng och sen slår vi Alingsås så har vi sex poäng och Berga tre och Alingsås sex poäng.....Då kommer kruxet, har för mig att om två lag slutar på samma poäng gäller inbördes möte och då spelar det ingen roll hur många mål allingsås har gjort :-)))))

    SvaraRadera
  6. Underbart är detta sant?
    Leek for President, den vi har han ju kass!!

    Och det är ju självklart så som du skriver och det innebär ju att det är klart!!
    Då är det ju för fasicken KLART!!

    Tyvärr har det insmugit sig ett infinnande i en Göta Hovrätt fredagen den 19/10 för undertecknad så jag missar hela badfesten, men du får skecka lite bilder, tänkte först be han konsthandlarn, men :-)

    SvaraRadera