02 december 2007

Dagens Halsgrop

Oooops, det var nära ögat att vi släppte dagens match. Vi leder med 4-1, när vi antagligen slutar åka skridskor, för vi får ett par utvisningar och Falun får komma ifatt och både reducera och kvittera till 4-4. Hjärtat i halsgropen för i samma veva börjar bandyförbundets matchblogg att strula och stundtals är inte en siffra rätt. Radiosporten rapporterar antagligen direkt från denna matchblogg :-)

Men gammal är äldst och han den äldre broder Einarsson ville inte vara med om ett onödigt poängtapp och han ville dessutom inte vara den enda av bröderna som gick mållös av banan, så i den 84:e minuten, två minuter efter Faluns kvittering, sätter han spiken i den s.k. kistan genom att göra 5-4.

SLUT 5-4 (3-0). GÄÄÄÄÄÄÄSSSSS!!

Fjärde raka segern för la Squadra Amarilla samtidigt som det var Faluns första förlust. Publiksiffran är skamlöst dålig ... 493 betalande!!

Värt att notera vi vinner hörnorna med 11-7, men vi gör inte ett mål, däremot gör Falun 2. Vi missar dessutom en straff i första halvleken och det visar väl ganska bra att det var en rättvis seger

Klockan 16.00 sänds matchen Vänersborg-Sandviken direkt i Svt24 och i Motala leder Hammarby med 4-3 efter den första halvleken.

Uppdaterat 16:00
IFK Motala vänder på steken hemma på Isstadion mot favorittippade Hammarby och vinner till slut med 8-5. Hammarby ledde med 4-0 efter 15 minuter!!

Återkommer ...

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Vilken vändning av 900-oddsaren och de leder fortfarande serien efter 6 omg. Vänersborg leder i halvtid mot SAIK man kan lugt säga att serien har inte satt sig ännu!!

    SvaraRadera
  2. Ut åkte han ångvälten Björkman på matchstraff och sen var matchen Motalas.
    Fantastiskt och så har Vänersborg 2-2 på SAIK ...

    SvaraRadera