08 oktober 2007

Dagens Bandy


I helgen har den stora bandycupen Edsbyns Cup avgjorts och så här blir det när det spelas bandy utan att mästarnas mästarlag är med. Då blir det så här. Det är inget vi kan göra något åt. Då får dom andra glädja sig åt att spela gruppfinal mot en "Avbytarbänk" :-) ....


PS//
Det är lika bra att jag nämner det. Det är enda sättet att slippa att han Kollo-Johansson från Vänersborg skriver det som en kommentar. Håll andan nu ...

IFK Vänersborg har idag beslutat att köpa ett prisskåp. Detta beslutades på ett extra styrelsemöte, efter det att man besegrat Bollnäs i finalen i Edsbyn Cup. Klubben har vänt sig till den lokale möbelhandlaren som lovat ge ett bra pris.

Man beslutade också att ta kontakt med BAOB, för att be om en uppdatering av bandylexikonet. Klubben tycker nu att "Laget utan framgångar" bör ändras till "Laget utan stora framgångar"
//DS


Andra bloggar om: , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Du vet, vår lokale möbelhandlare heter Bo Knutsson - känd från Antikrundan - så vi kommer ha bandysveriges läckraste och mest historiefyllda prisskåp!

    SvaraRadera
  2. Vafalls!
    Ofattbart!
    Orättvist!
    Han har även en lite "hacienda" på Kommendörsgatan, väldigt nära mina gata!!

    Han borde ju kunna ge er ett gratis!

    SvaraRadera
  3. Jag tror inte han gillar IFK Vänersborg - han är från Skaraborg, så risken är överväldigande att om han håller på något bandylag så är det det där förbannade andra blåvita laget vid Vänerns strand.

    SvaraRadera
  4. OK
    Då blir det till att ta lite av prissumman på 15'!

    SvaraRadera