10 november 2008

... gås BAOB (Uppdatering, Ulf Einarsson)

E
Einarsson, Ulf
, bandyspelare som trodde att han skulle utvecklas mer om han lämnade Vetlanda BK för Ryssland. Ack du vansinniga tanke! Men alla vet att en rubel alltid är en rubel och nog är han värd sina rubel denne talangfulle mittfältare, men ville han bli en av de stora inom svensk bandy, skulle han helt klart stannat kvar i den vackert gula truppen. Helt klart.



Ulf är enligt en del bandyexperter den största talangen av de tre bandybröderna Einarsson. Han spelade några år i Karlstad och Boltic och där stannade tyvärr bandyutveckling av lite grann. Han är ett spelgeni i klass med de största inom svensk bandy, och i den gula tröjan nummer 11 visade han prov på en enastående spelförståelse, teknik och åkskicklighet.

Förhoppningsvis är han tillbaka i Sveriges bästa talangskola efter rubelsäsongen och då kommer han att fortsätta sin utveckling och han kan åter nynna på sin sång som han försökte lansera när han återvände till moderklubben efter äventyret i staden som bara är känt för sin sol: "Det här ska bli det bästa året i mitt liv ..."

BAOB - Bandylexikon på nätetBandylexikon - BAOB ... bandylexikon.fizz.nu/
(eller .. http://301.se/bandylexikon )

"BAOB - Det lilla lexikonet, med det stora innehållet"

"BAOB - På nätet sedan oktober 2005"



Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer: