28 januari 2008

Dagens 2009

Bandy-VM i all ära, men dagens viktigaste bandynyhet för oss i dom riktigt gula tröjorna är att han ordförande Ramsin I fick bakläxa när det gäller att flytta bandyfinalen till Götlabôrg! För i fredags beslöt en enig förbundsstyrelse att 2009-års bandyfinal ska spelas i Uppsala.

Ett mycket bra beslut anser undertecknad, bra för bandyn, bra för Uppsala, som verkligen visat att man kan "fixa till" den största av alla svenska finaler och det räcker ju med att man har Anders "Du ska vet hut" Björk som landshöfvding och att man tappat senapen :-).

Nu får vi bara hoppas att la Squadra Amarilla kan utnyttja VM-uppehållet på ett bra sätt, så vi när Elitserien äntligen kör igång igen är med och slåss om 2008-års finalplatser, annars blir det 2009 ... :-).

För övrigt fortsätter ryssarna att göra sitt bästa för att förstöra den internationella bandyn. Ännu en läggmatch från ryssarnas sida förstörde han Törners chanser att få ett bandyguld. Nu blev det ett brons och det är ju inte fy skam, men sättet ryssarna genomför P19-turneringen i han Janssons Söderhamn ger en mycket bitter eftersmak.

Direkt efter läggmatchen avgick hela den svenska lagledningen med Phersson i spetsen och direkt efter finalen lämnade den svenske domaren Kent Lisell in sin internationella domarlicens!

J*vla Bandyryssar!!

För övrigt skickar gåsen ett grattis till de fyra gula P17-lirarna som numera kan titulera sig Nordiska Mästare!

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Inkompetensförbundet nr2 (SvFF håller ju 1.a-platsen med råge) har gudskelov beslutat något vettigt. Banka Uppsala till en bandystad för evigt (så till vida att inte de gör konstfruset i Flugeby)!
    Trams att lägga detta på Sveriges baksida (för så länge man har ett "fotbollslag" som heter BK Häcken så förbir man baksidan)

    SvaraRadera
  2. Flugeby for SM-arena!!

    Dessutom man kan väl inte spela bandy på Heden med hedern i behåll.

    Avgå Ramsin I.

    SvaraRadera