15 januari 2008

Dagens Tipstjänst

Imorgon är det åter en nästan full bandyomgång och om nu någon missat det så möter la Squadra Amarilla Gripens BK från Trôllhättan.

När vi möttes på Slättbergsbanan i höstas gjorde vi säsongens i särklass sämsta insats, så det kommer att stå REVANSCH i pannan på di gule spelarna när dom åker in på Kullens nyspolade is. Revansch!

Jag kan inte, hur jag än vrider och vänder på fakta, komma fram till ett annat tips än 7-3. 7-3 till det vackert gula hemmalaget. Jag vet att våran form inte varit den allra bästa de senaste matcherna och jag vet att Gripen gjorde Jansson och hans Broberg mållösa i förra omgången, men vi är det bättre laget, vi ska bara besegra Gripen. That's the enkla fact!! Och just 7-3 ligger så gott i gomen när man säger det :-)

Dessutom vet jag att herrarna Johansson och Sandell har specialstuderat TV-matchen mellan Edsbyn och VSK och man har specialtränat på att göra snygga mål ... Tänk bort de fula röda tröjorna, tänk gult, tänk UlfE till "Löken" till Edlund och du är sanningen på spåren ...
Huvva, huvva, musti, musti vad lite fantasi kan göra gott för ett gult bandyhjärta!

gåsen bio
presenterar
Dagens Oj oj oj




Edsbyn - Hammarby
Efter att ha sett TV-matchen mellan Edsbyn och Västerås kan jag inte ens vid min Robert Lind se hur Hammarby ska han en chans! Det blir hemmaseger med 8-4.

Motala - Bollnäs
En svårtippad match. Motala är ett mycket bra hemmalag och Bollnäs är ett mycket dåligt bortalag, och därför vinner Motala med uddamålet, ska vi säga 6-5!!

Sirius - Sandviken
Sandviken vinner med 9-3.

Vänersborg - Falun
Vänersborg hemma på Isstadion mot ett Falun som är helt under isen! Kan inte sluta med annat än en klar hemmaseger, även om Vänersborg inte övertygat de senaste omgångarna. Mitt tips blir 6-4. (Uppdaterat 20:14, Falun har bytt tränare!! Men det gör detsamma för ...)

Vetlanda - Gripen 7-3
Edsbyn - Hammarby 8-4
Motala - Bollnäs 6-5
Sirius - Sandviken 9-3
Vänersborg - Falun 6-4

Dan the Man tippar att VBK vinner med 5-2 och brodern slår till med 6-3.

För övrigt spelas en match ikväll och det är höga odds på Tillberga :-)

Andra bloggar om: , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar