19 januari 2008

Dagens Privata

Läser i bladet att han Nilzon med z och ä som i Lännart hoppar av tränarjobbet i Bollnäs. Han säger till Ljusnan att han efter 1-9 mot Motala meddelade styrelsen att nu får det vara nog. Den stora förlusten var droppen ... och att det är privata skäl som ligger bakom hans beslut.

Men.

Gåsen är nog inte den enda blogg som funderar om detta är den aboluta sanningen? Är man den spelare som spelat flest matcher i den i särklass fulaste bandydress som Robert Lind skapat och nu som lax på den inlagda löken får reda på att, enligt en vetenskaplig omröstning på huvudläktarbloggen, just det lag man nu tränar och som man hoppar av, spelar i den i särklass äckligaste tröjfärgen, då är nog en storförlust mot Motala endast en droppe mot en isyta??

Eller??

För övrigt gick matchen mellan Broberg och Västerås ungefär såsom jag hoppades :-). Broberg stretade emot bra och gav gurkorna en kamp in i kaklet. Det enda som saknades när jag läste matchloggen var matchstraffen på han Östling, han Andersson och han Carlsson :-). Å andra sidan verkar det som om han Carlssons målform blåste bort på Blåsåsen, så förutsättningarna för en härligt gul seger på söndag ser väldigt ljusa ut. Det enda som i dagsläget talar emot en VBK-vinst är att han unge herr Edlund av någon märklig anledning valde att åka till Målilla och titta på när "Bänken" bortaslog Målilla. Det är en stor risk att som uppladdning kolla på när Nässjö IF spelar och jag är mycket förvånad att ledningen i VBK inte stoppar sådana här galenskaper.

Andra bloggar om: , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar