22 januari 2008

Dagens Införsnack

Nu återstår det endast en omgång av Elitserien innan det blir en veckas uppehåll för bandy-VM i Moskva och för det trefaldiga mästarlaget väntar imorgon onsdag en revanschens hemmamatch mot Hammarby. Vi fick ju som bekant stryk på Zinken i december.

Det är en mycket viktig match. Det är först och främst kampen om en slutspelsplats. Det är kampen om fjärdeplatsen. Men mest är det viktigt att vinna för att äntligen få slå "stockholmsjävlarna" :-). Vårat facit mot Hammarby är inte roligt att läsa även om läser det på den gula sidan.

"Totalt genom åren så har klubbarna mötts 24 gånger i serie- och slutspel. På dessa matcher har Hammarby IF vunnit 21 gånger och Vetlanda BK två gånger. En match har slutat oavgjord."

Det enda roliga med ovanstående rader är undertecknad har varit med om de två segrarna :-).

Nåväl.

Hur går det då imorgon? Jag har analyserat spelartrupperna, dagsformen och annat. Jag har kastat tärningen upp och ner, jag har tamefan gjort allt, vägt allt för och emot och då kom jag fram till att vi vinner med 6-4. Vetlanda BK vinner med 6-4. Mördande enkelt när man vet svaret, mördande enkelt när man har facit i hand ...



Sa jag det.
Sa jag att vi vinner med 6-4!!

Uppdaterat 19:17
Broder tippar med hjärtat
5-3 till di gule ...

Uppdaterat 20:13
Den hjärtlöse
FlugebyDan tippar 4-7 ...

Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

  1. Den här gången tippar jag inte för att öka din 10-kronors skuld till mig utan vi kör med hjärtat dvs 5-3 till di gule

    SvaraRadera
  2. Jasså med hjärtat, har du inte hunnit analysera??
    Men det är bra att du tänker på min ekonomi, det är så få andra som gör det :-)

    SvaraRadera
  3. Tyvärr, men Bajen med firma Karlsson blir blir en liten svår nöt att knäcka. Med lite flyt kan det gå som i VBK.s allra första match 4-4 (mot giganterna Flugeby).
    Men tyvärr säger jag 4-7 till Bajen

    SvaraRadera
  4. 1 januari 1945, det var tider det, det var vinter i Ryssland, och Flugeby satt på bandykartan.
    4-7 ??
    Du får ändra dig :D

    SvaraRadera