05 februari 2008

Dagens Tipstjänst

Imorgon är det som jag tidigare idag skrivit om äntligen omstart för Elitserien i vintersporternas vintersport och för la Squadra Amarilla blir det till att göra en resa till rödfärgens förlovade land, Falun.

Falu BS har inte rosat bandymarknaden i år, åtta poäng på 21 matcher är ju inget att ringa hem till mamma om och det krävs ingen större bandyexperthjärna för att lägga sitt tips på det gula topplaget från bandymetropolen. Det är inte mycket som talar för BS, jag kan egentligen bara komma på två saker, hemmaplan och hål i målburarnas nät.

Hemma på Lugnet har man överraskat och spelat oavgjort mot SAIK, Hammarby, Motala och Bollnäs men fortfarande har man inte vunnit en enda match!!! De två segrarna i årets seriespel tog man i inledningen av säsongen mot Gripen och Sirius.

Det vi måste se upp med är att domarna verkligen kollar målburarna, så att inte någon liten mastomte springer runt och klipper hål i hemmalagets målnät. Det har ju hänt förut :-)

gåsen bio
uppladdningspresenterar
Maskan



Nu ska jag inte hålla er på tipparhalstret längre, han "the man från flugeby" har ju redan lagt sin röst på att VBK vinner med 6-3 och det är ett bra tips, men tyvärr det är två mål för lite. Matchen slutar 7-4 till Vetlanda, efter tre mål av han "Löken" Löfstedt!!

Lyyyyycka till ...

Uppdaterat 20:17
Broder Blues tippar 8-3 till VBK.

2 kommentarer:

  1. Detta är ju på nytt en måste-match. Stryk här och då kan de gule glömma slutspelet tror jag så jag klämmer till med en rejäl bortaseger 3-8!!!

    SvaraRadera
  2. Måste, måste, måste, bandylivet är en massa måstematcher ...
    Tipset är reggat ...
    Men, tyvärr ... :-)

    SvaraRadera