13 april 2007

... gås absolut grodgehör ..

Hugo tecknarNär man hör uttrycket absolut gehör tänker man ju direkt på musik, eller hur och om man har absolut gehör räknas det som något väldans fint, eller hur! Men vad heter det om man har, som en liten kille på Storkyrkoskolan, en medfött talang att teckna? Kan man säga att killen har "absolut ritgehör"? Jag vet inte!

Det jag vet är att killen som är sju år, är otrolig, han bara ritar och allt han ritar blir till guld! Han ritar snabbt, mycket snabbt, han skapar ögonblicksverk som jag aldrig sett förut.

Det spelar ingen roll vilket motiv han väljer. Under en lång tid har han förgyllt min tillvaro med dinousarier och drakar, häromdagen var det Ninja Turtles (tror jag) och scener ur filmen Bilar som gällde, idag fick jag en teckning, där han hade gjort grodornas utveckling!! Här kan man snacka om "absolut grodgehör".

Hugo tecknar

Hugo tecknarNu har jag "snott" åt mig några teckningar och lägger ut dom här så att även ni får chansen att ta del av hans ofattbara talang. Titta hur elegant och enkelt han ger allting ett uttryck, alla hans "gubbar", bilar och grodor känns så fantastiskt riktiga!!

Nu är det bara för alla oss på skolan att hålla våra "pedagogiska fingrar" i styr! Eller hur och sen kan jag bara hoppas att även en sådan här talang ska skattas lika högt som alla andra talanger! Alla kan inte sjunga :-)

Hugo tecknar Hugo tecknar Hugo tecknar

Hugo tecknar Hugo tecknar

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer: