15 april 2007

Vilken kalldusch!

En lysande passning av islänningen Skúlason i den 78:e minuten, till Daniel Larsson som skar rakt igenom vårt mittförsvar och satte 2-1 till Häcken. Snacka om kalldusch, för det var Öster som ägde andra halvleken fram till målet. Vi skapade en hel del chanser och borde ha gjort ett eller två mål.

Innan målet hade matchen gått i stå, matchtempot sjönk, spelarna såg trötta ut och det kändes som om det skulle bli 1-1. Men så kontrar alltså Häcken in 2-1 och då är det kört! Efter kallduschen gjorde Giles ett byte, Ryan Johnsson in och ut med Freddy Borg, men det bytet skulle han nog ha gjort betydligt tidigare, för han Borg gladde inte många idag. Hans krut var torrt och av vårens intensiva skotträning såg man inte mycket, det har nog mer handlat om skotteträning än om skotträning!!

Men trots allt var det en bra och jämn match, mycket bra för att vara en premiär och Öster får ändå godkänt. Visst saknades Pavel på mitten, det blev lite för enkelt att läsa vårat ganska ensidiga spel med enbart Figueiredo som spelande mittfältare och en tam och blek Borg.

Dagens kuriosa. Lagom till dagens premiär lanserades Östers nya fräscha hemsida.

I allsvenskan överraskade BP än en gång. Först tog man ledningen mot Kalmar, men KFF vände till 2-1 efter två brassemål. Men luarna från Bromma gav sig inte och i den 90:e minuten med matchens sista spark, kvitterade Jon Persson. Både Kalmar och BP är därmed obesegrade efter två omgångar.

Myresjö lyckade vinna den svåra bortamatchen mot IK Heimer med matchens enda mål.

Andra bloggar om: , , , ,