19 april 2007

... gås Zavadil åter i träning

Östers tjeckiske stjärna Pavel Zavadil, som av familjeskäl lämnade Öster efter träningslägret i Turkiet, har nu återvänt till Växjö. Han var med på träningen i tisdags och han såg förvånansvärt pigg ut, sa en nöjd Giles Stilles och detta trots att han varit borta från fotbollen sedan slutet av mars!

Men om han är tillräckligt tränad och fit for Bunkeflomatchen på måndag återstår att se. Det är träning idag, imorgon och på lördag och då avgörs det om han kommer med i truppen. Mitt stalltips är att han åtminstone tar en plats i truppen och att han absolut ät aktuell för ett inhopp!

Bunkeflo spelar förresten sin premiärmatch ikväll mot smålandskollegorna i J-södra, då kan vi får en fingervisning om var dom går för. Kan inte tänka mig annat än att Olle Nordins gröna gubbar vinner hemma på Stadsparksvallen. Den matchen sänds för övrigt i TV4/SportExpressen.

Dessutom är det dags för det andra Ö-laget, Örgryte, som också åkte ur allsvenskan att spela sin första match i årets upplaga av Superettan. ÖIS tar emot Degerfors på Nya Ullevi och frågan är om Ullevi någonsin varit ödsligare ...

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar