27 april 2007

... gås Ryssby ..

Imorgon lördag reser ett grönvitt fotbollslag söderut. Vetlanda FF gås söderut, Vetlanda FF gås Ryssby. Från metropolen Vetlanda till ometropolen Ryssby.

Ryssby är ett samhälle ca 15 km öster om Ljungby utmed väg 25. I Ryssby församling finns det ca 1500 invånare, varav 700 bor i tätorten.Tack vare att Dejan Boys dyker upp i det lilla samhället blir Ryssby en attraktion rikare, vilket verkligen kan behövas! Kollade in webbplatsen som hastigast .. det är en gudtjänst kl 18.00 och sen händer inget förrän den 3 maj, då det är en växtauktion hos Vera Bengtsson!!

Jag kan garantera att hela Ryssby står längs väg 25 med vimplar och annat för hälsa la Squadra Verde välkomna till obygden! Detta trots att dom vet att vi kommer att spöa skiten ur deras fotbollslag, men nöden har ingen lag inte ens i Ryssby!Redan idag övade drillflickorna på sin nya specialregisserade "Välkommen till Ryssby-marsch" (se bild) och lyssna på så förstår vilken glädje dom känner ...Ryssby IF som är nykomlingar i "elitfyran" fick en drömstart när man på bortaplan slog Bredaryds IF med 3-1. Matchhjälte blev Daniel Alhbin som gjorde två av målen varav ett på straff.

Nu är det en sak att som nykomlingar spela bra på bortaplan och en helt annan att göra hemmapremiär. Det blir en helt annan sak att spela hemma på Lunnavallen inför en krävande hemmapublik, med alla experter som kantar planen! Trycket kommer helt enkelt att kräva sina elva ryssbymän. Trycket kommer att knäcka hemmalaget ...

Dejans pojkar inledde med 3-3 hemma på Vallen mot ett gäng pojkar från Haga. Ett resultat som man inte kan vara nöjd med, speciellt inte då vi hade ledningen med både 2-0 och 3-1. Gissa en gång vilka som kommer att få sota för denna tappade pinne??!!

Våran tränare kör en helt annan stil än han Lagerbäck, här håller vi inte inne med truppen, här släpper vi ut den till pressen i godan tid! Här finns det inget att hymla om! Trams, säger Dejan om Lagerbäcks förbundskaptensmanér. Vi har ju t.o.m. enligt välunderrättade gruskällor tillåtit Ryssbyspioner att bevittna våra träningar.

Nåväl. Så här ser laget ut. Laget som likt jordbruksmaskinerna just nu vänder på myllan runt Ryssby, ska vända ut och in på hemmalaget.

Frallan, Petter, JP, Jollinho, Nisse, Bocken, Cribba, Leek, Palmberg, Micke, Marre, Johan, Anton, Rode, Denniz, Edis.

Ryssby IF - Vetlanda FF
Lunnavallen, Ryssby.
Matchstart kl. 15.00


Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar