15 april 2007

Med endast en timme till ...



.. kan man ju alltid roa sig med att kolla in vad som skrivs inför Superettans premiäromgång. Hur tippar experterna, vad tror vi vanliga dödliga? Om vi börjar med han experten och krönikören på fotbollskanalen.se Olof Lundh, så utlovade ju han igår sitt tips och skickade redan då med att han tippar BK Häcken som vinnare av detta "maratonlopp". Idag publicerar han sin sluttabell och han tror att gamla storlaget IFK Norrköping tillsammans med den egna favoritklubben Landskrona BoIS blir de två lagen som följer med Häcken upp i Allsvenskan!! Öster placerar han på fjärde plats?

Även Daniel Sjöberg på det rosa Sportbladet rankar Häcken först, men har sedan GIF Sundsvall på andra och Öster på tredje plats. Sjöberg tippar sedan Norrköping som fyra och Örgryte som femma!!

Herrarna Olausson och Bergman på fotbollsverige.se tippar att Öster tar sig tillbaka till Allsvenskan och att Bennet mycket väl kan vinna skytteligan.

Experterna på fotbolldirekt.com tror inte på vare sig Öster, Landskrona eller Örgryte, där har man satsat sina surt förvärvade spelpengar på Norrköping, Sundsvall och Häcken!!

Sen har jag letat och sökt efter fler experttips, men tyvärr jag hittar inga fler, vare sig på Expressen, DN, Sportal eller SvenskaFans.

Hur tror då vi vanliga om utgången?

Har kollat in en del forum och på SvenskaFans/fotboll tror hela 38% att Norrköping vinner serien, 22% tror på Häcken medan 13% tror på Landskrona BoIS!!
Endast 11% tror på det rödblåa mästarlaget från Växjö??

Summerar man det hela så är Häcken den största favoriten före Norrköping och sedan är tätt mellan Sundsvall, Landskrona och Öster. Svaret får vi om 30 omgångar.

Just i detta nu återstår det endast en timma till det att domare Matson från Karlstad blåser till spel på Värendsvallen och nu är det bara att hoppas att Telias bredbands-TV håller idag, jag vill allt bregott i Småland inte missa TV-sändningen.

Från mycket välunderrättade källor i närheten av Ramlösa brunn kan jag meddela att än har inte Landskrona lyckats hitta någon anfallare av rang :-)

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar