12 april 2007

Hammarby, Hammarby vart tog du vägen ...

Nick Parks film "Flykten från hönsgården" var ju en fantastisk filmupplevelse och nu kan han Parks lugnt starta med uppföljaren "Flykten från Hammarby Bandy", för nu är det i princip klart att Hammarby även tappar bröderna Bergwall och Andreas Eskhult. Bröderna Bandy är på väg till Raketa Kazan medan Eskhult gör sina forna lagkompisar sällskap i storklubben Zorkij.

När det gäller Andreas Bergwall så är han enligt bandysverige.se klar för Raketa medan broder Marcus ska bestämma sig i helgen. Endast små detaljer åtestår, kan det vara små rubeldetaljer månne??

"Just idag är jag stark, sjunger Kenta när Hammarbys bandyspelare åker in på Zinkens nyspolade is och just stark måste man nog vara numera om är Hammarbysupporter. I dagsläget har klubben tappat fem landslagsmässiga spelare och än är det troligtvis inte över.

Orsaken till att Hammarby nu brandskattas på spelare är självklart den urusla ekonomin, även bandyspelare vill ha några korvören för att uppträda på isarna.

Nu när det är klart att Andreas Bergwall väljer att spela i Ryssland kan vi gula supportrar åter fylla på kolumnen med avfärdade rykten. Vad händer i den gula mästarklubben. Inte ett nyförvärv så långt bandyögat kan se, bara en massa avfärdade rykten. Dessutom en gamling Sergei "Sigge" In-Fa-Lin, som lägger rören på hyllan och en ungtupp Patrik Johansson, som lämnar ekan. Vad händer i VBK?? Var är förstärkningarna?? Enligt värvningsansvarige Claes-Göran Gustafsson letar man efter en back som ska ersätta "Sigge"?

När det gäller ryktet om Patrik Styrbjörns övergång till La Squadra Amarilla är det som på västfronten, intet nytt ...

Vi sitter trots allt inte sjön, säger han värvningsansvarige Gustafsson till SF/Bandy/tjustkulle, vilket är helt klart, men vad händer när isen fryser till??

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar