08 januari 2008

(Morgon)Dagens Tips

Imorgon kväll är det äntligen bandy igen.
Det är nästan så att man hann att få abstinens ...
Det är inte riktigt full omgång, halv tank skulle man kunna säga.
Följande matcher är det som gäller.

Vetlanda - Sirius
Edsbyn - Gripen
Tillberga - Hammarby
Villa Lidköping - Falun
Vänersborg - Västerås

Det tippade topplaget Vetlanda med sina 16 poäng mot bottenlaget Sirius med endast 6 poäng låter ju på pappret som en ganska lättippad match, eller hur och det vore det också om inte men fanns! Nu tror jag att det kommer att bli en tuff och jämn drabbning på Kullen. Sirius kommer att sälja sig dyrt och kommer säkerligen att göra mål på några hörnor, dessutom har man ju fått en fin förstärkning i form av han Eskhult.

När det gäller VBK så känns det som om det är något som inte stämmer. Vad vet jag inte, men han Söderman har ju påpekat att vi känns formlösa, spelet hackar och läser man mellan raderna vad han tränare Johansson säger så ...

Men på hemmaplan är vi ett helt annat lag och får tränarteamet bara fart på nyckelspelarna och vi får en bra start på matchen, så att vi slipper kämpa i "motvind", så kan jag tänka mig att lägga mina tipsslantar på resultatet 7-4 till la Squadra Amarilla.

Edsbyn vs Gripen är inte mycket att orda om, även Gripen spelat upp sig de senaste matcherna och Edsbyn verkar hamnat i en fin liten formsvacka. Men här vinner hemmalaget med 7-3.

Tillberga mot Hammarby på Rocklunda blir kvällens stora sensation. Tillberga kommer att gneta till sig ett oavgjort resultat, ska vi säga 5-5.

Villa mot Falun kvällens klaraste match. Här vinner Villa med 8-2.

Vänersborg tar emot Västerås och det blir en klar Västeråsseger. Efter en jämn första halvlek går VSK ifrån i den andra och vinner med 6-3.

Det skulle ge följande rad ...

Vetlanda - Sirius 7-4

Edsbyn - Gripen 7-3
Tillberga - Hammarby 5-5
Villa Lidköping - Falun 8-2
Vänersborg - Västerås 3-6

Helt apropå, som en hyllning till alla trogna gula supportrar laddade jag upp den gamla härliga "Kullens Fan" på den nya Bandytuben. Dock i en lite annorlunda tappning än den som visas gåsen bio och som ligger på den riktiga tuben. Vissa bilder kan jag inte visa på förbundets tub på grund av sändningsrätten :-)

Nu börjar vi att ladda ...

gåsen bio
presenterar
Kullen Fans



Uppdatering 20:26
Broder tippar 6-3 till VBK.

Uppdatering 9/1 kl. 18.59
Jansson och Dan the Man tror båda på 5-2 till VBK.


Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Vi kör med det gamla hederliga tipset 6-3 till de gule när det som vanligt denna säsong är en ny viktig match. Är inte annat tycker man!!

    SvaraRadera
  2. Nej, exakt det känns inte läge att gå med "Transport" precis :-)

    6-3 är registrerat!!

    SvaraRadera
  3. Vetlanda - Sirius 5-2
    Edsbyn - Gripen 9-2
    Tillberga - Hammarby 3-7
    Villa Lidköping - Falun 5-1
    Vänersborg - Västerås 3-7

    SvaraRadera