06 januari 2008

Dagens Sammanfattning

Nu har jag smält den snöpliga och mycket onödiga poängtappen i Motala mot Motala. Det verkar som om vi just nu är nere riktigt svacka. Han Söderman har påpekat vårat formlösa spel de senaste matcherna och han är även idag överens med sig själv, vi är riktigt bleka, spelet hackar och vi gör enkla misstag??!!

"- Jag vet inte om vi är mycket bättre just nu", säger VBK:s tränaren Patrik Johansson.

Frågan alla bandyvänner och gula supportrar ställer sig är ju vad som hänt och vad som händer? Är det skadorna som slitit så hårt på spelarna. Vad gör tränar- och ledarteamet? Hur tar man tag i det här? Det är ju nu det ska avgöras vilka lag som går till slutspel. Viktiga matcher står som spön i isen och då kan ju inte vi spela bandy under isen ...

Kom igen nu VBK! Nu glömmer vi dagens match fort som bara fanken och slår först Sirius på hemma på Kullen på onsdag och sen tar vi Tillberga av farten, den nya farten!! Sirius förlorade ikväll hemma på Studenternas mot Broberg, vilket gör att Broberg passerade oss i tabellen och det kan ju vara en väckarklocka så god som någon annan, att det laget vi nyligen "promenadsegrade" över nu ligger före oss ... Ur led är bandytiden, men visst är han värd en hemresa i glädje, han på huvudläktarn :-)

Tipsmässigt gick det inget vidare. Det blev endast fyra rätt på travet och det "Tillfälliga avbrottet" får bli vid ett senare tillfälle!! Bandymatcherna gick inte heller riktigt som jag trodde och tippade. Tre av sju möjliga ger väl inte VG precis och dessutom får ju han brodern behålla guldtian några dagar till. Å andra sidan var det ju bra med tanke på tabellstreck, att Bollnäs inte följde mitt tips och det var ju kul för han den levande göken, nu slapp han ta fram Edsbyskidan!

Nybro Open då? Vi kommer tillbaka :-)

Till slut en liten filmatisk reflektion över Svt:s summering av Sportåret 2007. Jag har sett den två gånger för att vara på den säkra sidan. Det var ingen höjdarsändning precis. Hur kan man missa det största idrottsevenemanget av dom alla, SM-finalen i bandy? Hur kan man bara hoppa över det? Mycket kan man skylla på sändningsrätten, men att man helt skiter i bandyn är helt oförlåtligt. Grattis Edsbyn och Per Törnberg!

gåsen bio
presenterar
Sportåret 2007




Andra bloggar om: , , , , , ,

8 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med, i den jämna tabellen runt strecken kan skillnaden mellan vinster i de två nästa matcherna vara slutspel eller en avslutad säsong och vill det sig riktigt illa kan det till och med bli nedflyttningsserie mot Kalix mm. Det var väl inte så bloggen hade lagt upp säsongen!!

    SvaraRadera
  2. Nej, nej men precis som di gröne så kommer di gule tillbaka, men det känns lite oroligt, när man läser på de olika gula forumen.
    Känns som om det är nåt som inte stämmer, men nog ska vi klara en slutspelsplats??
    Vinst på onsdag och bragdguldet hägrar, som någon vis herre skrev!

    SvaraRadera
  3. Hej, vill du byta länk med mej? Jag tipsar om roliga och gratis ringsignaler.

    http://ringsignal.blogspot.com/

    Skriv en kommentar på min blogg i sånt fall :-)

    /Ann

    SvaraRadera
  4. anonymus ringsignalus:
    Utfört!

    SvaraRadera
  5. Hoho!

    Nu börjar vi visa klassen!

    SvaraRadera
  6. Hahahaha hohohohoho
    Ropa inte hej för högt bara innan ni kommit över isen.
    Men grattis igen då!

    SvaraRadera
  7. Håller fullständigt med, om det sista alltså.
    Men VI vet ju vad som är det viktiga i sportens värld, det är ju bara synd att inte tvsporten och vet och kan sprida det.
    Ett är säkert Ramsin är usel även på PR.

    SvaraRadera
  8. Bra att du tyckte om slutet, för det var för din skull jag la in just det ljudklippet!

    Kunde lika gärna valt nåt med VBK, men ibland så ...
    .. även han josephzohn :-)

    Ropen skalla avgå Ramsin in med Kalla!

    Tyvärr kan jag inte länka en bild han Ramsin I på grund av länkningsrätten!!

    SvaraRadera