03 januari 2008

Dagens Tveklösa

Det har ju pågått en debatt på gåsen och diverse bandyintresserade vänners bloggar om huruvida VBK:s seger över Broberg var en promenadseger eller ...

Nu har jag fått svaret jag väntat på. Nu har jag fått den matchrapport jag väntat på, matchrapporten som ingen kan ifrågasätta. "Den gamles" syn på det hela och det han skriver i mailet gör helt klart slut på alla diskussioner.

"Jag var på bandy i går och det var bra, VBK måste haft en dålig dag när dom mötte Broberg borta, för i går var det ingen tvekan om vem som var bäst."

Så han Olsson, han "Gallret" Karlsson och han på huvudläktarn, saken är isklar. Ni må tycka vad ni vill. Olsson, Jansson och Karlsson ni må skylla på vad ni vill, ni må hitta nya undanflykter, nya skador, men nu är saken klar.

Nu är det slutdiskuterat :-)

Nu går jag och han Lundell ...

boomp3.com

Men Jansson.
Vi syns på Studenternas ...
Om ni tar er dit :-)

Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

  1. Då kan jag bara dra den slutsatsen att Broberg hade en dålig dag igår. Och inte bara det, yrsel, lårkakor och fan vet allt.

    HAHAHA!

    Studenternas var det. Men först ska vi utklassa Motala imorgon. Och inte att förglömma så ska vi utklassa Bollnäs nästa fredag. Det ska bli skoj.

    SvaraRadera
  2. Låter som två lätta matcher på rad, då fixar juniorerna det, då kan han med yrseln och han konditorn, han med lårkakorna få ledigt, dom kan ju sitta i MASH-tältet bland systrarna!

    SvaraRadera