13 maj 2007

Dagens Gif - Äntligen

Känns helt enkelt underbart.
Underbart är kort.
Äntligen.
Att få ha ett gäng gröna spelare som Dagens Gif ...



För alla oinsatta.
I den lilla staden Vetlanda finns det två fotbollslag. Ett grönt och ett blått. Vetlanda FF vs Hvetlanda GIF. Antingen är du grön eller så är du blå! Det har sedan urminnes tider alltid varit en ärlig och just kamp om vilket lag som är bäst.

Sedan många år så är det härligt nog Vetlanda "la Squadra Verde" FF, som totalt dominerar den lokala fotbollen och många i den blåa föreningen önskar inget hellre än att klubben åter bara ägnar sig åt flick- och damgymnastik :D

Under några korta dagar nådens år 2007 chockade dock Giffarna oss. Helt plötsligt, helt utan förvarning hade dom hittat och publicerat sig på SvenskaFan/Grusplan. Men tack vare ett snabbt ingripande av firman Palmberg, Lind & Hult tog vi snart tillbaka initiativet! Och nu är ordningen helt återställd, nu är det precis som det alltid varit.

För tittar man nu in på den blåa grusplanssidan, vilket Robert Lind i Kramfors förlåter, så är det precis som det alltid varit! När det går bra för dom då skriver dom med hjärtans lust, men när förlusterna står som spön i backen ... då slutar man att uppdatera.

Det är skillnad mot den ärliga och objektiva gröna grusplansredaktionen. Vi står för våra förluster. Vi tar dom, vi tar dom precis, som Clint Eastwood tar en haksmäll i dom klassiska västernfilmerna. Sådana är vi gröna. Vi tar en förlust som man ska ta en förlust. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Vi är inte dom som står med byxorna nere ...



Men va fan, vem har bytt ut bilden??



Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar