21 maj 2007

Detta är förjävligt!

Tyvärr måste även jag skriva om denna oerhört trista fotbollsnyhet. Det måste jag göra! Jag måste helt enkelt skriva om den för att visa att jag tar avstånd från alla sådana här tendenser! Det måste vi alla göra. Alla vi som älskar idrott och fotboll måste bara visa att vi tar avstånd!

Degerfors IF har inte rosat fotbollsmarknaden. Man ligger sist i Superettan. Faktiskt t.o.m. efter Öster :-). Lagets tränare Mark Semler har fått hotelser via telefon och lappar på bilen, där han i princip mordhotats. I söndags blev det ännu värre.

Då hade någon saboterat hans bil. Någon hade lossat tre av muttrarna på ett av hjulen och när var på väg för att hämta en av sina söner från en fotbollsträning lossnade hela hjulet i en rondell.

"Det var förstås bara ren tur att hjulet rasade när jag bromsade in och kom i låg hastighet. Det kunde lika gärna ha hänt när jag eller min fru kört på en 110-väg. Det är framför allt det, att attentatet lika gärna kunde ha drabbat min fru eller mina barn, som gör att jag känner stor olust. Rent ut sagt är det för jävligt när det går så här långt," anser Mark som polisanmält händelsen.

Men han tänker inte avgå.

– "Nej, jag tänker kämpa vidare och göra allt jag kan för att vi i Degerfors ska kunna lämna vår bottenplats, försäkrar Selmer, även om det här med hoten och sabotaget mot min bil är det värsta jag någonsin upplevt som fotbollstränare."

Det låter bra, för ingen ska någonsin behöva avgå bara för att några idioter till fotbollssupportrar inte fattar vad dom kunde ställt till med och nu måste hela klubben, hela Degerfors och alla fantastiska och normala vulkansupportrar ställa upp för och bakom Mark Semler.

Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar