22 maj 2007

... gås inte bara fotboll ..

Som jag har undrat, som jag funderat. Hur ser det ut. När ser man det? Läste om det i DN. Ikväll fick jag svaret. Ikväll fick jag äntligen se det. På Stockholm Stadion av alla ställen. Och dessutom på över tvåtusen personer samtidigt.

Dagens besök på den gamla anrika Olympiaarena Stockholm Stadion (Stadis) var inte bara ett besök för att kolla på fotboll. Det var inte bara en visit för att äntligen få se den store Henke Larsson.

Kvällens besök hade även ett annat syfte. Jag var där i vetenskapens tjänst skulle man kunna säga! Men innan jag går vidare med syftet tar filmen om hur det gick till, när jag gick dit ...

Gåsen - Bio
presenterar

The Walk to see ...



Arash Talebinejad, så heter han, han som ordnade att även jag fick se det. Det var han som gjorde målet. Det var han som kvitterade till 1-1 i den 84:e minuten och då fick jag se det. Brommaleendet!

Brommaleendet är enligt krönikören Annelie Jordahl en art för sig. Detta ställer jag mig mycket skeptisk till :-). Som jag såg det i kväll är Brommaleendet ett leende precis som alla andra härliga leenden som man ser på alla fotbollssupportrar världen runt, när det är deras lag som står för grannlåten.

Matchen som sådan var ingen höjdare precis. BP var minst lika bra som det stjärnfyllda HIF och när Arash kvitterade 1-1 kändes det mycket rättvist.

Henke då? Jo han var liksom undertecknad där! Han slog frisparken som BP-keepern boxade till McDonald Mariga, som kunde göra 1-0. Men mer var det inte!! Men frågan är om det är Henkes eller tränare Baxters fel att han inte syntes mer??

Det hade nog varit bättre om Anders Svensson varit där, eller om jag varit på Borås Arena, för där var han Svensson. Nästa gång kanske det är dags att undersöka det berömda boråsleendet :-)

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar