18 maj 2007

... gås den långa vägen ..

Dags för en kort summering av han Hults matchrapport på grusplanen. Det som undertecknad trodde skulle bli en enkel resa längs Route 27, visade sig bli lång, krokig och besvärlig. Det blev ju till slut en poäng och det tack vare att Leek var på leekhumör. Per Leek svarade för våra båda mål och det första hade direkt hamnat på "Fotbollsfeber" om bara någon vänlig själ hade haft förstånd nog att fånga en filmfil!!

För övrigt förstår man om man läser alla dom hultska raderna att det inte bara var tungsprunget. Det fanns många andra hinder längs vår "lyckliga gata".

För det första tog det dryga halvleken innan vi vande oss vid att spela i vitt!!

Sedan kom domaren in i bilden, en domare med det ovanliga namnet "Information saknas" och en domare som var av den typen att han ideligen ville snacka. Vad som hände på planen, ville han snacka lite med "de vitklädda", självklart mycket störande. När han snackat klart drabbades vi dessutom av en felaktig utvisning, gula kort i parti och minut och till slut en helt feldömd straff emot oss!

Nu var det uppför som gör att Skedebackarna känns som rena rama raksträckorna!

Men vi bet ihop och vi bet ifrån oss och lyckades med det ofattbara, vi lyckades bärga ännu en välförtjänt poäng. Nu har vi totalt samlat ihop tre poäng och det är många år sedan som vi fick en sån här lyckad inledning på en säsong! Nu kan det bara gå uppåt!

Moheda hemma på torsdag ... känns som den säkraste ettan på stryktipset sedan ...

Hults Stjärnliga:

3 Henrik Rodewald (andra trean i rad)
2 Per Leek
1 Jocke Andersson




Andra bloggar om: , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar